keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Tätä lisää!!!

Leevin ja Lumin elämäniloa syksyllä -11
Lumin HUIPUSTI onnistuneet treenit eilen ACE:lla sai aikaan mullekkin ihan HUIPUN fiiliksen, vaikka kotoa lähtiessä olin melkoisen masentunut Leevin kurjan olon takia! (Tähän väliin: En jättänyt Leeviä yksin leikkauksen jälkeen missään nimessä, Tommi jäi sen seuralaiseksi kotiin:)

On tuo agility vaan kivaaaa :)! Radat on ACE:lla aina haastavia, joten on itsestään selvää, että epäonnistumisia tulee uuden opettelussa paljonkin ja nolla-ratoja ei tosiaankaan joka kerta tehdä! Sen takia onnistumiset tuntuukin niin hyvältä, kun tietää että sen eteen on tehty töitä!
Tässä Lumin treeni- RATA
20 esteen jälkeen alkoi mulla jo painamaan jaloissa, ja viimeisellä kerralla A:lle mennessä (este nmr. 29) loppui puhti ihan kokonaan:D. Pakko ilmeisesti omaakin kuntoa alkaa nostamaan!
Kepeille piti viedä toisella kerralla vaikeasta kulmasta ja Lumi jäikin sisään menossa katsomaan pieneksi hetkeksi kuvaajaa, mutta jatkoi hienosti mut kiekastessa.


Toipilas Leevi <3
Leevi voi tänään jo paaaljon paremmin kun eilen! Yöunet jäi mun osalta hieman lyhyiksi Leevin koluuttaessa kaulurinsa kanssa, mutta tänään se on oppinut jo liikkumaan sen kanssa vähän paremmin! Kipujakaan ei näytä olevan ollenkaan ja niin reipas koira se on, ettei uskoisi eilen leikatuksi! Näyttää kuitenkin siltä, että haavaa kutittaa jonkun verran, kun Leevi saa välillä "kohtauksen" ja yrittää apinan raivolla kurkotella jalkojensa väliin. 10 päivän päästä on tikkien poisto ja sitten saa kaulurin pois.:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti