Lumin pennut 2015

FI MVA FI AVA ESWOOD QUARALIA  x  ESWOOD ÅHHÅH

 

FI MVA FI AVA Eswood Quaralia "Lumi"
05.03.2011
Narttu
Hopeanharmaa
Kyynärnivel 0/0
Lonkkanivel C/B
Polvet: 0/0
Silmät: Ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia
PHPT: Negatiivinen

Kasvattaja: Johanna Koskinen, kennel Eswood Lumilla on tasapainoinen hyvä rakenne ja hyvälaatuinen, helppohoitoinen turkki. Lumi on luonteeltaan todella järkevä koira joka suhtautuu tilanteeseen kuin tilanteeseen luottavaisen rauhallisesti. Lumi on sosiaalinen ja tulee hyvin toimeen koirien, kissojen, hevosten ja ihmisten kanssa. Lumi ei ole haukkuherkkä, vaan reagoi tilanteisiin yleensä ennemmin katsomalla kuin haukkumalla. Lumi on energinen ja aktiivinen, mutta ei hypi seinille hieman rauhallisempien päivienkään jälkeen vaan kaivautuu myös mielellään omistajan peiton alle päiväunille. Lumi harrastaa agilityä ja kilpailee medi 3 luokassa. Menestystäkin on tullut; mainittakoon erityisesti Pohjois-Savon piirinmestaruus hopea, Agilityvalion arvo, arvokisoihin osallistumisoikeus 2014, vuoden 2014 agilitykessu, vuoden 2014 aktiivikessu. 


  
Eswood Åhhåh "Åke" 
 Eswood Åhhåh "Åke"
 06.12.2013
 Uros
 Hopeanharmaa
 Kyynärnivel: 0/0
 Lonkkanivel: A/A
 Polvet: 0/0
 PHPT: Negatiivinen

 Kasvattaja: Johanna Koskinen,
 kennel Eswood
Åke toimittaa perhekoiran virkaa Laihialla ja onkin luonteeltaan todella avoin ja ystävällinen niin ihmisiä kuin muita koiriakin kohtaan. Åke on energinen lenkkikaveri ja touhuaa mielellään perheen arjessa mukana. Nuoresta iästään huolimatta reagoi Åke uusiin tilanteisiin järkevästi ja uteliaasti; ei ole haukkuherkkä. Åke ei ole ehtinyt polkaisemaan näyttelykiertuettaan vielä kunnolla käyntiin, mutta herran komeudesta kertonee yksi käyty näyttely ja yksi serti. Åke on luustoltaan vankka ja hyvänkokoinen, kaunispäinen kessu. Turkki on muhkea mutta hyvänlaatuinen.  


Yhdistelmä on tarkkaan harkittu ja Suomen keeshond ry:n jalostustoimikunnan hyväksymä. 
Pennut syntyvät ja kasvavat ensimmäiset viikkonsa Lumin omassa kodissa, eli kirjoittajan luona, mutta pentueen kasvattaja ja omistaja on Johanna Koskinen, kennel Eswood.

Pennusta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä kasvattajaan sähköpostitse tai puhelimitse (klo. 17 jälkeen). johanna.koskinen@eswood.fi    +358 40 8371 528

Myös blogin kirjoittaja ja Lumin omistaja kertoo mielellään lisää yhdistelmästä tai ylipäätänsä keeshondeista. lehto.sannamari@gmail.com


 

  

 

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti