maanantai 12. marraskuuta 2012

Leevi parantunut ja Lumi kilpailuissa!

Leevi sai siis tikit pois perjantaina ja on taas huippu kunnossa :)!!
Tällähetkellä tuntuu päätös tosi hyvältä eikä ole kaduttanut yhtään! Leevi on oikein itse kullanmuru: Yleensä aikansa enimmäkseen sängyn alla viettänyt mörökölli vaatii jatkuvasti hellyyttä ja tunkee syliin ja Luminkin kanssa leikkivät niin paljon, että täytyy välillä naapureiden takia keskeyttää hommat. :D Muuta muutosta en Leevin käytöksessä ole vielä huomannut ja jännityksellä odotankin Leevin reaktiota, kun Lumilla kohtapuolin alkaa varmaankin juoksut!

Sitten kisaraporttia: Vietettiin siis viikonloppu taas Pohjanmaalla ja sopivasti sattui Pietarsaaressa olemaan agilitykisat huippu pohjaisessa jalkapallohallissa! Lumin ilmoitin siis kolmelle radalle: Kahdelle Eija Berglundin radalle ja yhdelle Salme Mujusen radalle.
Aamusta aloitettiin ja pienessä jännityksessä ei oma ohjaus ollut ihan huippua ja Lumikin vaikutti vähän varovaiselta erityisesti kepeillä! Ihan kivasti kuitenkin sujui:).. Yksi rima harmittavasti tippui ja tulos oli siis 5vp. Nollia ei muillekkaan kuitenkaan tullut ja Lumin aika oli ylivoimaisesti nopein joten voitettiin rata. Tässä VIDEO (pahoittelen huonoa laatua)

Pietarsaaressa oli harvinaisen hyvät palkinnot ;)!
 B-rata oli huomattavasti suoraviivaista A-rataa haastavampi! Ei mitään erikoisempaa, mutta kohtia joita sai miettiä tarkemmin. Alussa oli hieman haastava keppikulma, joka mun olis pitänyt käydä linjaamassa paremmin, mutta luotin Lumin hoitavan homman. Eihän se kuitenkaan putkesta vauhdilla ampaistessa kerennyt jarruttamaan tarpeeksi, joten keppivirhe alkuun ja siitä 5vp. Muuten rata sujuikin Lumimaiseen tyyliin ja omat ohjauskuviotkin meni niinkuin olin ajatellut, vähän turhan pitkiä mutkia lukuunottamatta.;) Tältä radalta opin sen, että jos Lumille ai anna merkkejä, juoksee se kaarteet toosi pitkältä. Jos taas muistan kertoa selkeästi mihin suuntaan ollaan kääntymässä, kääntyy se vikkelästikin :)! Tulos oli siis 5vp ja sijoitus 3./14. Tässä VIDEO

C-rata meni nappiin (nelos esteen piiitkää kaarrosta lukuunottamatta;)! Lumi kiiti kiltisti ja varmasti ja tulos oli 0vp, voitto ja LUVA! Tässä VIDEO

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti