Leevi

Eswood Leaf Catcher "Leevi"

Keeshond uros
s. 27.11.2008
e: Keestorpets Nefertite
i: Eswood Maple Leaf
kasvattaja: Johanna Koskinen,
Kennel Eswood

lonkat: C/C
kyynäreet: 0/0
omistaja: Sannamari Lehto

Leevi koiranetissä


Leevi kilpailee agilityssä medi3 -luokassa.


Leevi, Leppura, Leeviskä,Lerppu on ensimmäinen oma koirani ja Leevin myötä tutustuin ja rakastuin Keeshond -rotuun.


Leevi on hyper innokas; aina valmiina toimintaan! 
Leevi on melkoinen pakkaus! Luonnetta löytyy, niinkuin tiedossa hyvin olikin yhdistelmää katsoessa. Nuorempana se repi välillä hermojani ja koetteli koirankoulutustaitojani, ennen kuin sain sen niin sanotusti "yhdyskuntakelpoiseksi". Voimakastahtoinen ja viettinen uros, jolla virtaa riittää ja nartut kiinnostaa -- elämä sen kanssa ei siis aina ole ollut ihan ruusuilla tanssimista, eikä ole aina vieläkään..;) Leevin pentuajasta asti olen kuitenkin pyytänyt apua ja neuvoja kokeneemmilta ja rodun tuntevilta, jotta ns. "ongelmat" selvisivät, ennen kuin niistä oikeasti ongelmia tulikaan! Leevi on pohjimmiltaan kuitenkin varsinainen mammanpoika ja rakastaa omalta perheeltään saamaansa huomiota. Leevi on muutenkin juuri sellainen koira, mitä toivoin; Leevi aiheutti myös totaalisen rakastumisen Keeshond -rotuun.

Leevin hankkiessani halusin nimenomaan harrastuskoiran. Olin erityisesti kiinnostunut agilitystä ja tokosta. Näyttelyissä kiersimme myös ihan kivasti Leevin ollessa pentu/junnu. Aloitimme harrastamisen tosiaan ihan pentukoulua ja näyttelyharjoituksia käymällä. Pentukoulu johti tottelevaisuus ryhmään ja Leevi oppikin toko-liikkeitä kivasti. Alokas-luokkaan olisi Leevi ollut valmis jo parivuotta sitten, mutta ohjaajan kiinnostus yksinkertaisesti lopahti. Leevin ollessa 9kk vanha, pääsimme aloittamaan sen pitkään ja hartaasti odotetun agilityn! Siihen sytyimme heti (tai ainakin ohjaaja, Leevi tykkäsi aluksi enemmän ehkä makkarasta;).
Elokuussa 2009 aloitettu harrastus johti täydelliseen agilitykoukkuun. Aloitimme kilpailemisen marraskuussa 2010. Sen jälkeen kisoja on tullut kierrettyä kohtuullisen paljon ja tällähetkellä kilpailemme korkeimmassa, eli kolmos luokassa. Leevi mitattiin 42,9cm korkeaksi, eli kilpailee MEDI-luokassa:)


Blogissa tarkoituksenani on kirjoittaa Leevin (ja Lumin) agility treenaamisesta, kilpailemisesta, tuloksista ja purkaa epätoivoa ja onnenhetkiä, silloin kuin niitä tulee!Leevi 16 viikkoa <32 kommenttia:

  1. Olisi mielenkiintoista lukea Leevin ja Lumin näyttelyarvostelujakin, samoja tuomareita näyttää olleen kuin meilläkin! ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä! Kirjoittelenpa niitä siis näkyville;)

    VastaaPoista