keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Taukoa kirjoittelusta--viimeisten viikkojen kuulumiset siis.

Noniiiiin nyt taas kotona Kuopiossa pitkän lomailun jälkeen! Vietettiin joulua ja uutta vuotta Pohjanmaalla ja en jaksanut vanhempieni koneella yrittääkkään päivitellä mitään, kun heidän kone ei ole ihan uusinta huutoa.
Nyt jälestä päin siis:
       HYVÄÄ JOULUA KAIKILLE JA MENESTYKSEKÄSTÄ VUOTTA 2013 !! :)


Sain kun sainkin Leeville ajan osteopaatti-hieroja Jaana Timoselle Kauhavalle (Tmi Terveystassu) torstaille 27.12. Jaana oli oikeasti lomalla, mutta lupasi ottaa meidät kuitenkin vastaan!
Leeviltä löytyi lannerangasta nikamalukkoja ja niitä sitten naksauteltiin ja hierottiin auki! Myös syvät lihakset lanteen ympärillä ja alaselässä olivat jumissa ja Jaana oli sitä mieltä (videon nähtyään), että lukot ovat varmasti aiheuttaneet Leevin huonon hyppäämisen!
Leevi huilailee vielä tämän viikon ja ensiviikolla olisi tarkoitus alkaa treenaamaan pienillä esteillä ja koiraa seuraillen. Jos löytäisin jostain ylimääräistä aikaa ja rahaa, menisin Leevin kanssa harjoittelemaan hyppytekniikkaa. Nyt kuitenkin aluksi hypitään vaan mini-esteillä ja jos hyppääminen on tämän hoidon seurauksena parantunut niin käytän Leeviä vielä kerran hierojalla ja sen jälkeen jatketaan rauhallisesti treenauksia. Jos hyppääminen ei kuitenkaan parane, treenataan maltilla muita kun hyppyjä ja odotetaan maaliskuuhun, että Leevi pääsee Leena Piiran jatkokäsittelyyn. Olin kuitenkin tosi tyytyväinen Terveystassun palveluun ja suosittelen sitä muillekkin Pohjanmaalla oleville!

Lumi kessulenkillä 29.12
Lumi on ollut tosiaan juoksussa ja sen kanssa ollaan myös taukoiltu. Lumi on kyllä sellainen neiti juoksujen aikana, että oksat pois! Se on nylkyttänyt Leeviä viimeiset viikot taukoamatta ja sen jälkeen hellii korvat putsaamalla. Huumorintajua ei siltä hirveästi ole myöskään löytynyt ja kaikki muut koirat ovat olleet ihan typeriä. :D

Lauantaina 29.12 aamupäivällä haki Hilla mut ja koirat kyytiinsä Jackin, Viljan ja Ninja -kessujen kanssa ja suunnattiin yhdessä kohti Vaasaa ja kessu-tapaamista! Sää oli lenkille ja makkaran grillaamiselle mitä parhain ja seura mukavaa! Koirilla oli hauskaa telmiessä, vaikkakin Lumia silmin nähden otti päähän olla remmin jatkona (juoksut ja uroksia lenkillä mukana;).
Team-Eswood liikkeellä :P
Vasemmalla minä, Lumi&Leevi, takana Hilla, Jack,Ninja&Vilja
oikealla kasvattaja Johanna, Lyyli,Nivan&Hallan kanssa


Maailman ihanin Leevi <3
 Leevi käyttäytyi kun itse enkeli lenkillä <3! Muistan kessu-tapaamiset aiemmilta vuosilta, jolloin aikani meni siihen kun olen koittanut hätistellä Leevi pois narttujen selistä. Nyt Leevi vain otti ilon irti ja juoksi ja leikki muiden mukana ja Leevimäinen pullistelukin oli jäänyt leikkauspöydälle! Nuoret urokset koittivat Leeviä vähän leikinvarjolla alistaa, mutta Leevi tyytyi vaan karkottamaan tyypit selästään ja antoi sen jälkeen asian olla.:) Entinen tiukkis-Leevi olisi luultavasti höyhentänyt moiset kakarat, tai vähintäänkin uhannut tehdä niin;).
Leevi&Lumi makkaran kerjuu hommissa:)

Koko jengi!

Lenkin jälkeen mentiin Hillan kanssa vielä kasvattaja-Johannan luokse glögille ja kuulumisia vaihtamaan. Yli-mukava päivä siis kaikenkaikkiaan! :)
(Kuvat ottanut Sami Ritoniemi)

Uutena vuotena lähdimme kepon kanssa Vaasaan ystävämme luo juhliin ja koirat jäivät mun vanhemmille hoitoon. Lumi ei välitä raketeista mitään, Leeviä pelottaa senkin puolesta. Tänä vuonna harkitsin rauhoittavien käyttöön ottoa: Leevi kun menee suorastaan hysteeriseksi. Hyvä kuitenkin, että jätin asian harkinta tasolle, Leevi kun oli käyttäytynyt kohtuullisen hyvin eikä ollut kertaakaan panikoinut. Hakenut turvaa ihmisistä tai nukkunut sängyn alla, siinä se! Illastamme tuli entistäkin mukavampi, kun äidiltäni tuli viesti että koirat olivat käyneet yhdessä vielä ihan iltapissallakin! Leevi kun ei yleensä iltapäivän jälkeen astu lähellekkään ovea =)!

Olisikohan siinä kuulumiset tältä erää? Lauantaina agility seuramme järjestää match shown ja ajattelin viedä Leevin piiiitkästä aikaa vähän esiintymään ;).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti