torstai 10. tammikuuta 2013

Treenipäivittelyä


Leevi poseeraa:)
Kuva: Sami Ritoniemi
Pikapäivitys vaan eilisistä treeneistä, joista meillä on ollut useampi viikko taukoa:

Eilen siis HUPU:lla treenaamassa ja aiheena oli valssit ja niiden oikea-aikaisuus ja ennakointi. Paljon kääntämistä ja vääntämistä pienessä tilassa ja tiukkoja käännöksiä, joten valitsin Lumin treeni kaveriksi. Lumilla ei nyt jostain syystä oikein luistanut. Suoritti se tehtävät ihan oikeaoppisesti ja nätisti, mutta vauhtia ei ollut mikä ei ole Lumimaista!! :o Päätin etten jankkaa sen enempää sen kanssa, kun saattaa juoksujen jäljiltä olla vielä vähän masentunut ja siitä johtua himmailu.
Treeniaikaa oli vielä kuitenkin paljon jäljellä joten päätin Leevin kanssa kokeilla mini-esteillä ja varovaisesti miten sujuu. Leevi yllättikin aivan super hienolla menolla! Nyt harmittaa kun en älynnyt pyytää ketään kuvaamaan meidän menoa, olisin saanut ylpeänä näyttää miten kivasti Leevi osaakaan mennä :). Näin pienillä hyppykorkeuksilla on vaikea sanoa onko osteopaatin hoito auttanut Leeville vai ei, mutta niin reipasta menoa herra kyllä paineli että voisin veikata että Leevi olisi nyt fyysisesti ihan kunnossa!

Leevi kesällä 2011

Lauantaina meillä olis koirien kanssa tiedossa agilityharjoitukset ACE:lla. Odotan lauantaita erityisen innolla koska Leevin kanssa olen tällähetkellä pienessä umpikujassa kontaktien kanssa. En siis toisinsanoen tiedä miten mun pitäis jatkaa, kun Leevi suorittaa puomin ja keinun kontaktit täysin oikeaoppisesti ja hienosti ja niiden kanssa olen aloittanut jo etupalkan poishäivytystä. A:n kanssa homma ei kuitenkaan etene. Leevin tuntuu tietävän mitä siltä halutaan, koska korjaa virheensä aina heti, mutta tulee siis tosiaan niin kovalla vauhdilla A:ta alas että takajalat ei vain pysy kontaktilla. Syö namin ja hyppää takaisin kontaktille.. Noh, näitä selvitellään sitten lauantaina. Katsotaan jos saan videota taas jokupäivä. =)

Kilpailu ja näyttelykalenteria ajattelin tässä jokupäivä rustailla. Seuraavat kisat on kuitenkin näillä näkymin Lumin kanssa helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna Lempäälässä=).

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti