lauantai 12. tammikuuta 2013

Kuvia koneen kätköistä

PikkuLeevi ja Saku-rakas <3

Tallentelin vanhalta IRC-galleria tililtäni kuvia koneelleni, kun kaikki Leevin pentuaikaiset kuvat ovat vanhempieni koneella ja niitä en ikinä muista sieltä ottaa! Tässä parhaimmistoa näin niinkun lauantai-illan ratoksi. :)
Voi miten suloinen Leevi onkaan ollut pentuna!! Saatikka meidän rakas Saku <3



Leevin ensimmäisestä match showstakin kuva tietenkin. Tämä neiti taisi olla ehkä maailman ylpein, kun Leevi tasan 4kk pärjäsi niin hienosti että sijoittui punaisten pentujen neljänneksi ;)
Leeviskä oli maailman söpöin tuommoisena puolivuotiaana <3

 
Tämän päivän treenit ACE:lla olivat kyllä         tehokkaat!! Meitä oli vain kolme koirakkoa treenaamassa ja aikaa puolitoistatuntia. Kerkesin kunnolla selittämään kontakti ongelmamme ja sain siihen hyviä treenausvinkkejä!
Jatkossa apuohjaaja saa olla jarruttamassa Leevin vauhtia niin, että pääsen naksuttamaan oikeasta suorituksesta (etujalat maassa, takajalat kontaktilla) ja sitten vapautan edessä olevalle kupille syömään palkkaa. Otan siis pois targetin kontaktin juurelta, ettei Leevi itse palkkaa itseään väärästäkin suorituksesta, kuten nyt on siis tehnyt! Katsotaan jos lähtisi paremmin sujumaan:). Leevin kanssa en treenannut kun tosiaan kontakteja ja ihan pientä pätkää: En halua rasittaa sitä vieläkään ihan normaalisti, ettei tule takapakkia.

Junnu-Leevi erikoisnäyttelyssä 2010
Lumi kesällä 2011
Lumi 8 viikkoa <3
Lumin kanssa taas vedettiin ihan täyttä rataa. Lumin apeus oli tiessään ja kiiti taas omaan tyyliinsä puoli holtittomasti ;). Alussa sähläystä niin koiralla kun itsellänikin ja sitten kun päästiin kunnolla vauhtiin, rupesi Lumi väsymään. Hyvät treenit kuitenkin oli!!
 
Videota ei nyt valitettavasti ole saatavilla..

5 kommenttia:

  1. Tulinpa heti sitten itse vastavierailulle toteamaan, että samat sanat vain itsellesi: tosi mukavaa löytää kessuharrastajan blogi, vieläpä hauskasti kirjoitettu! :) Jään seurailemaan tätä mielenkiinnolla ja etenkin noita agiliitelykirjoituksia ihastellen, me kun olemme lajissa vielä ihan aloittelijoita!

    - Silja & Luna :)

    VastaaPoista
  2. Kiva juttu! Tervetuloa :)!
    Ei mekään mitään huippuja agilityssä olla, mutta sitäkin innokkaampia ja kirjoitankin tätä blogia vähän niinkuin sitä varten, että muistaisin itse myöhemmin harjoituksia ja kuvioita, sekä onnistumisia ja epäonnistumisia!:)
    Mun onkin ollut tarkoitus ladata joku agility radan suunnittelu ohjelma, jolla voisin paremmin havainnollistaa harjoituksia ja mikä niissä loppupeleissä mätti!

    VastaaPoista
  3. Heh, enkä minäkään tajunut kummalekaan vinkata toisesta kessublogista vaikka molemmat tiesin... :D

    VastaaPoista
  4. Nakkaan sinua haasteella ;)
    http://rillatirallaa.blogspot.fi/2013/01/11-faktaa.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh no minäpäs otan haasteen vastaan, vaikka kirjottelenkin täällä vaan koirien jutuista yleensä. ;)

      Poista