torstai 14. maaliskuuta 2013

FIN MVA ESWOOD QUARALIA!

Nyt on jäänyt päivittelyt iiihan täysin *nolona*. Päivittelyn aiheitakin on ollut mutta jostain syystä vain en ole löytänyt aikaa enkä
jaksamista rustata mitään tänne!?
Ensimmäisenä mainittavana asiana on Lumin 2v synttärit! 5.3.2013 mun pieni vauva täytti siis 2v! Jotenkin ei meinaa ymmärrykseen mennä, että mulla on oikeesti nyt kaksi täysin aikuista koiraa eikä enää edes junnu-koiria! Plääh! Synttärit vietettiin Pietarsaaressa mun vanhempien luona ja siellä Lumi sai ekstra paljon rapsutuksia ja luita juhlan kunniaksi.;)

Meren rannalla Pietarsaaressa kesällä 2011
Lumin täytettyä 2v "kiilsi" nyt myös silmissä Fin mva -arvo, sillä Lumilla oli jo ennestään kaksi sertiä.;) Olin ilmoittanut Lumin Juukan ryhmänäyttelyyn(9.3.2013), mutta meinasin jo jättää näyttelyn väliin kun en millään olisi malttanut lähteä Pohjanmaalta hiihtoloman vietosta vielä perjantaina takaisin Savoon. Hyvä että kuitenkin lähdin, sillä näyttely ei meidän osalta enää paljoa paremmin olisi voinut mennäkkään: Eri, avo1, sa, pn1, serti ja ROP ! Näin ollen Lumi on nyt sitten kennelliiton vahvistusta vaille Suomen muotovalio!
Jos rehellisiä ollaan, niin itselleni tämä Lumin näyttelyissä valioituminen ei ole niin älyttömän suuri meriitti ja juhlan aihe, kun jos joskus vaikka agilityssä valioiduttaisiin! Fin mva -arvo kertoo vain Lumin kasvattajan onnistuneen kasvattamaan ulkonäöltään erittäin laadukkaan koiran ja hänelle siis kaikki kunnia tästä:
Onnittelut siis Johanna Koskiselle!

ROP Eswood Quaralia
tuomari Annaliisa Heikkinen
VSP Minejas Always Iceman

Arvostelu:

Juuka, 09.03.2013 Tuomari Annaliisa Heikkinen
"Erinomainen tyyppi. Hyvät rungon mittasuhteet. Hyvä pää ja ilme. Hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Hyvä turkinlaatu. Hyvä häntä. Liikkuu ja esiintyy hyvin!"

Se sitten näyttelyistä!
Oman seuran agilitykilpailuissakin oltiin tosiaan kaksiviikkoa sitten (2.3.2013). Ensimmäiset kakkosen radat startattiin Lumin kanssa ja hylyt saatiin molemmilta Anne Saviojan radoilta. Ihan tyytyväinen olin koiran tekemiseen molemmilla radoilla vaikkakin vähän typeriä virheitä tehtiinkin.;) Voisin laittaa videot radoista tänne myöhemmin, niin näätte minkälaiset radat olivat ja missä kohtaa tuli virheitä.:) Eilen treeneissä jauhettiin myös virheiden kanssa, mutta mä oon kuitenkin sitä mieltä että on pelkästään hyvä että Luminkin kanssa on alkanut nyt sattumaan mokia(mennyt treenit koko talven älyttömän hyvin!), ettei päästä kolmosiin asti vahingossa hyvällä tekemisellä ja sitten ykskaks siellä huomatakkin että perusasiat ei oo hanskassa!

Leevi pusupoika <3
Jaaaa mitäs muuta vielä.. NIIN! Tänään on se päivä, kun Leevi pääsee vihdeoin Leena Piiran hoidettavaksi!! Jännää:). Leevi on nyt saanut nautiskella ihan vain lenkkeilystä ja leikkimisestä eikä olla muutamaan viikkoon tehty mitään kummempaa. Tokoa sen kanssa p i tä i s i jaksaa vääntää, mutta hitto kun tuntuu että kokoajan on kiire johonkin, enkä malta sitten aloittaa! Ehkä nyt keväällä kun ulkonakin voi treenailla, niin saisin tsempattua itteäni ottamaan härkää sarvista;) Ja sama juttu A:n kontaktin kanssa.. Heh. Jäänyt sekin vaan! Puomi kunnossa, A ei, joten kyllä mulla Leevinkin kanssa hommaa riittää jos saadaan vaan Piiralta terveen paperit:).

4 kommenttia:

 1. Super hieno juttu! Isot Onnittelut! :)

  VastaaPoista
 2. Vau, tännehän saa ihan yhtenään olla kirjoittamassa onnitteluja! :) Onnea! Äläkä suotta vähättele itseäsi näyttelymenestyksessä - jonkunhan on täytynyt opettaa kessulle kuinka esiinnytään nätisti kehässä! ;) Tällä menolla uskoisin, ettei teillä mene niihin harrastusvalioitumisiinkaan hirmuista aikaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Seuraavia onnittelun aiheita saakin kyllä varmaan nyt odottaa hetken aikaa.;)
   Nojoooo, kyllähän mä sen aina toki hienoks näyttelyyn laitan ja esiintymään oon opettanut, mutta kyllä se ulkonäkö ja rakenne on silti tärkeimmät ja niihin mulla ei oo osuutta;).

   Poista