sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Jyväskylä 23.3.2013

 
Eilen oltiin siis kisaamassa kahdella radalla Jyväskylässä, ja melkonen reissu se olikin. :D Taas yli 9 tuntia liikenteessä ja melkein heti kotiuduttuani lähdin vielä yöksi töihin. Tänään on kyllä uni maistunut!

Radat oli mielestäni mukavan haastavat. Ensimmäinen, Eeva-Liisa Pohjasen tuomaroima hyppyrata, oli mielestäni mukavan vauhdikas ja kuitenkin pientä tekniikkaa vaativa. Ei mitään erityistä vaan ainoastaan muutamia tarkkuutta ja ohjausta vaativia kohtia joista ensimmäiseen meidän meno tyssäsikin. ;) Todella helppo kuvio mutta kun ohjaaja aloitti valssin liian aikaisin, tulikin Lumi esteiden välistä (juuri niinkuin ohjasinkin;) ja hyppäsi esteen väärästä suunnasta ja hylkyhän siitä tuli. Jatkettiin rataa kisanomaisesti täysillä loppuun ja Lumi teki tosi kivaa ja sujuvaa rataa!:)


 
Toinen rata oli Anne Saviojan tuomaroima agilityrata (tuomariharjoittelijan suunnittelema rata ja hän tuomaroi Annen valvonnan alla). Rata oli kiva! Tarvittaisiin Lumin kanssa vaan nyt jatkossa ehdottomasti enemmän pitkällä radalla treenaamista. Nopeat vauhtipätkät ja päässä okseri/pituus/muuri ja niiden jälkeen suunnan vaihto koituu oikeastaan aina meidän kohtaloksi. Lumi ei ilmeisesti kunnolla katsonut eilenkään hyppypaikkaa kun keskittyi jo minun ennakoivaan ohjaamiseen (kääntymiseen) ja niinpä rysähti suoraan okserin sekaan. Onneksi sitä ei kuitenkaan sattunut ja jatkettiinkin rataa. Tuossa taas vaan huomasi kuinka sen keskittyminen häiriintyy heti kun tapahtuu jotain tuollaista odottamatonta. Kyllä se okserinkin jälkeen kulki nätisti ja vikkelästi, mutta vähän epävarmemmin.
Alla olevassa kuvassa lähti taas hyppyyn ihan miten sattui ja aivan liian kaukaa ja minun ollessa linjan edessä niin rima tippui (toinen kuva). Virheitä tuli siis 10, mutta olin kuitenkin tähänkin rataan kohtuullisen tyytyväinen! Lumi on ihana kun yrittää niin kovasti:) Kontaktit olivat vähän hitaat, etenkin puomilla, eli niitä viilataan jatkossakin, mutta suoritti ne silti kiltisti ja keinu sujui reippaasti mutta hallitusti.
Muuta en jaksa nyt tänään kirjoitella ja videot radoista yritän laittaa huomenna. :)
HUPS!

kepkepkep


"Päästä mut jo radalle!"

Radalle menossa keskittyneesti kontaktissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti