tiistai 11. joulukuuta 2012

Videota treeneistä

Tänään treenattiin ACE:lla viimeistä kertaa tässä meidän tiistain ryhmässä. Joudun nimittäin laittamaan paikan nyt pois koulu ja harjottelu kiireiden takia. 
Rata oli jossain määrin haastava, tai ainakaan tänään ei homma oikein toiminut kummankaan koiran kanssa! Koiria en moiti, itse olin jotenkin ulalla hommasta.. Noh, jokatapauksessa meitä oli vain 3 koirakkoa treeneissä, joten aikaa oli hyvin. Leevi sai aloittaa homman ja eihän se ihan putkeen mennyt :D. Vaikeita kohtia treenattiin ja alla video ainoasta onnistuneesta radasta, joka juuri satuttiin kuvaamaan :D
Videolta näkee tämän hetkisen huolenaiheeni: Leevin huonon hyppäämisen siis. Epäilisin ongelman johtuvan toissaviikolla treeneissä sattuneesta renkaaseen törmäyksestä.. Ei muuta kun nyt sitten Leeviä lomailemaan ja syytä selvittelemään! :/  Satuin bongaamaan Varkauden agiseuran sivuilta, että helmikuussa olisi Leena Piira tulossa heille ottamaan vastaan koiria. Jos hyvä säkä sattuu, saatan saada Leeville paikan tuonne!? Toivotaan kuitenkin, että kyseessä olisi lihaksien jumiin menosta tai jostain muusta kätevästi hoidettavasta vammasta, ettei mitään suurempaa ole vialla!



Lumin kanssa tehtiin sitten Leevin jälkeen samaa rataa. Voi että kuinka vaikeaa onkaan treenata noiden kahden kanssa samoissa harjoituksissa, kun ne on niin erilaisia ohjata!! Jokatapauksessa ohessa video Luminkin menosta. Unohtelin radalla rataa ja ohjauskuvioita ja tein jotain ihmeellisiä hätäratkaisuja (kuten putki-hyppy-keinu -kohtaan:P), mutta nollana tuo rata silti tehtiin. :D
Lumilla oli viimeinen veto menossa, eli vauhti ei enää ihan 100% (huomaa kepeillä). Muuten teki taas tosi nätisti ja innokkaasti töitä <3. Huomisten Hupun treenien jälkeen taitaa Lumikin lomailla agilitystä muutaman viikon =).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti