lauantai 1. joulukuuta 2012

Videoklippiä treeneistä


Noniiin! Nyt siis ohessa videoklippi Leevin edistymisestä kontakteilla! Remmiä pidän alussa jarruttamaan vauhtia pikkuisen, että pääsee palkkaamaan oikeaan kohtaan, mutta kuten videolta näkee, ei remmiä edes tarvi käyttää kun Leevi on sisäistänyt asian jo niin hyvin! Seuraavana alkaakin targetin pois häivytys pikkuhiljaa! Ensin lähtee suoraan kontaktin edessä oleva targetti.
Leevi tosiaan on oppinut homman idean aivan tosi nopeasti! Hoksaa asioita naksuttimen avulla näköjään tosi kätevästi! A ei ole vielä ihan noin hyvällä mallilla kuin puomi, mutta toisaalta A:lla meillä ei pahemmin ongelmia olekkaan ollut, vaan nimenomaan puomilla. ;)
 
Leevi oli mukana nyt keskiviikkona ensimmäistä kertaa normi treeneissä  ja treenit meni tosi kivasti! En kuitenkaan aio jatkaa treenausta sen kanssa tuolla musti&mirri -areenalla Hukka-Putken alaisena, nimittäin pohja on tälle otukselle yksinkertaisesti vain liian liukas enkä halua Leevin satuttavan itseään:/. ACE:lla käydään siis Leevin kans silloin kun päästään ja muuten en nyt jatkoa tarkemmin tiedä. :D
Toisella videolla siis pikkupätkä treeni-radalta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti