keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Vielä vähän hukassa, mutta eiköhän se tästä..;)

Noniin, tänään siis kirjoitettu koirien esittelyt valmiiksi ja romaani siitä, mistä tää homma on saanut alkunsa. Ulkoasukin alkaa olemaan sellainen kun haluan ja alan saamaan (ehkä) vähän tolkkua siitä, miten tämä homma toimii!?
Tarkoitus siis tosiaan päivittää jatkossa enimmäkseen tänne koirien kuulumisia ja kilpailutuloksia ja videoita, ettei mun ei koiralliset -ystävät kyllästy facebook -päivityksiini ;).

Video Vaasasta hyppyradalta 12.08.2012 0-rata, 4./15 taisi olla sijoitus
 

Tänään ohjelmassa oli toiset talvikauden treenit musti&mirri -areenalla. Leevillä on siis paikka keskiviikkoisin hupulla ja Lumi treenaa tiistaisin acella =).
Ohjelmassa oli 17 esteen ei mikään ylivaikea rata, jossa harjoiteltiin kepeille erilaisia vientejä ja kulmia. Leevillä oli tänään taas sellainen päivä, että kaikki oli ylihelppoa ja Herra osaa kaiken. Tyypillistä Leevi, nimittäin edellis viikolla kepit olivat yllättäen äärettömän vaikeat ja putketkin tökkivät; nyt niistä ongelmista ei ollut tietoakaan.
Oli hyvä fiilis saada etenkin pakkovalssi onnistumaan ennen keppejä, ettei tule enää vastaavanlaisia vientejä kun yllä olevalla videolla näkyy ;)..

Huiput kenraali-harkat siis, ennen ensi viikonlopun ACE-kisoja! Ko. kisoissa debytoi myös Lumi, JÄNNÄÄÄ!!

Neiti olikin eilen vetämässä kenraalejaan acella treeneissä, ja hyvällä fiiliksellä lähden senkin kanssa kuitenkin kisaamaan. Tavoite on saada tulokset molemmilta radoilta (tai edes hienot hylyt;), mutta muuten en ole asettanut enempää paineita :P.
Laittakaahan kommenttia, nyt kun uskallan bloginkin kerta julkaista ;) !

2 kommenttia:

 1. Siskopuoli Säde laittaa terkkuja Lumille! Emäntä alkaa seuraamaan teidän blogia ainakin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumi terkuttelee takaisin!;)
   Ja kiva jos joku jaksaa lukea.. :P

   Poista